sbg  

AE Element 2
Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 41 to 50 of 53

Thread: And yet another Bug

  1. #41
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    390

    Default

    Thanks. And right’o, black pumpkins coming right up.
    Cheers eh!
    Todd

  2. #42
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    390

    Default

    Time to finish this build and clean this mess up.

    IMG_1954.jpeg
    Cheers eh!
    Todd

  3. #43
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    390

    Default

    I whipped up a couple of brackets to hold the body to the sliders using magnets. I tried out Shapr3D on an iPad to design them. So far I like it.

    IMG_0105 (1).jpeg

    IMG_0037.jpeg
    Cheers eh!
    Todd

  4. #44
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    390

    Default

    Then, whilst the glue was drying, the mechanic snuck in to get a bit of engine work done.

    IMG_0041.jpeg
    Cheers eh!
    Todd

  5. #45
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    390

    Default

    Well, the glue has dried and I'm happy with the results. A magnet glued to the slider and another to the bracket which has been glues to the body and boom! the body is attached. I can pick up the whole kit and caboodle by the body and these two sets of magnets. I may add some magnets under the hood as well but this is sticking so well I may not have to. I made a groove in the slider that the body fit into and that stops any side to side motion.

    IMG_0046.jpeg

    IMG_0048.jpeg
    Cheers eh!
    Todd

  6. #46

    Default

    Man, I've never seen a build like the before and I love it!!

  7. #47
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    390

    Default

    Thanks!
    Cheers eh!
    Todd

  8. #48
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    57

    Default

    great looking build, the body mount solution was very clever

  9. #49
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    390

    Default

    Thanks antigacho. It's an idea I "borrowed" from a fella over on RCC who had a similar build. Don't know that I ever have many original ideas, I just take those of others and make them work for me.
    Cheers eh!
    Todd

  10. #50
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    390

    Default

    Started a bit of wiring on the engine today. Added silicone wires this time. Found out the hard way not to use the heat gun on the heat shrink tubing I used for the boots on the distributor. 3D printed engine bits melt awfully quick. Good thing is it's easy to reprint that left side cover. Used the soldering iron instead to shrink the tubing. Need to replace one of those too as I got a bit close with that too. What do you all think about the wire colour? Black? Red? Blue? Yellow? Green? I started with black but am thinking it'll just disappear under the rear of the body.

    IMG_0051.jpeg
    Cheers eh!
    Todd

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •