PDA

View Full Version : DX3 Mod



t-man
05-15-2009, 09:52 PM
I thought I seen a thread on this site about modding a DX3 radio to include a 3p switch on the 3rd channel. I would really like to do this to the one I just picked up...I just can't find the thread.

Thanks.

Copious
05-15-2009, 09:56 PM
Send HeyOK a PM he is the mastermind at that kinda stuff. Check the Vendor Services forum on this site that is where he advertised it.

t-man
05-15-2009, 09:57 PM
Ya, but I am capable of doing it myself, just need to see where the wires need to be welded...